Hamilton Zandvoort

Hamilton over race op Zandvoort. Hij voorspelt dat het circuit echter weinig inhaalacties zal bieden al hoopt hij dat de strategie daar een beetje bij kan helpen.


Alleen Hamilton Is Sneller Dan Verstappen Startmakkelijk Het Platform Voor Business En Nieuws Hamilton Sport Ferrari

Hamilton positief over episch Zandvoort.

Hamilton zandvoort. Lewis Hamilton heeft bij de eerste vrije training voor de Grand Prix van Zandvoort de toon gezet. Verstappen ziet Ferrari sterk openen in Zandvoort Hamilton valt stil. Charles Leclerc heeft de vrijdagse actie in Zandvoort als snelste man afgesloten.

Lewis Hamilton houdt er rekening mee dat hij dit weekend op Zandvoort te maken krijgt met boegeroep van Nederlandse fans. Max Verstappen start zondagmiddag 1500 uur bij de rentree van de Grand Prix van Nederland van poleposition. Hamilton vindt dat hij op waarde is geklopt in Zandvoort.

Zestien jaar geleden kwam Lewis Hamilton voor het laatst in actie op Circuit Zandvoort destijds in de Formule 3. Hij kon geen vuist maken tegen Max Verstappen en Red Bull maar ondanks een tweede plek en ondanks dat hij de leiding in het kampioenschap weer kwijt is kon Lewis Hamilton nog altijd genieten van Zandvoort. Toch kan het niet anders of de Brit moet s avonds op weg naar huis achter zijn oren hebben gekrabd terwijl hij.

Iedereen probeert zich de garage in te proppen het is hier krapper dan in Monaco. Net als in de Monegaskische straten kan er niet makkelijk worden ingehaald op Zandvoort. Althans dat is de verwachting.

Video Max Verstappen heeft de eerste vrije training op het circuit van Zandvoort als tweede afgesloten. Hij bleef daarmee teamgenoot Carlos Sainz en Esteban Ocon voor. Lewis Hamilton heeft op de vrijdag genoten van het epische circuit van Zandvoort wat volgens hem een echt rijderscircuit is.

Lewis Hamilton in het oranje bij wandeling over circuit in Zandvoort. Lewis Hamilton kende naar eigen zeggen een zeer toffe week in Zandvoort. Is gestoord in een F1-auto.

Max Verstappen heeft zijn eerste thuis Grand Prix in Zandvoort direct weten te winnen. Lewis Hamilton Mercedes kwam aan in. Vlak voor de eerste vrije training in Zandvoort is een vliegtuigje over het circuit gevlogen met een steunboodschap voor Lewis Hamilton.

Video De Formule 1-coureurs die dit weekeinde de Dutch Grand Prix racen in Zandvoort zijn donderdag gearriveerd op. Volgens de Britse coureur was het de perfecte outfit om te dragen tijdens de Dutch Grand Prix. Lewis Hamilton kwam in een volledig oranje outfit aan op het circuit van Zandvoort.

De Nederlandse fans staan hier ten slotte om bekend. De Nederland was heer en meester in. Max was gewoon sneller Lewis Hamilton stond absoluut niet als de geslagen hond aan de finish van de Dutch Grand Prix op Zandvoort.

Lewis Hamilton heeft absoluut genoten van het Formule 1-weekend in Nederland zo heeft hij na afloop van de Dutch Grand Prix laten weten. Cijfers Verstappen en Hamilton van een ander niveau op Zandvoort. De Brit noteerde voor het oog van een oranjezee aan racefans de.

Ondanks het soms gebrekkige geheugen van de Brit herinnert hij zich het. De Formule 1-coureurs die dit weekeinde de Dutch Grand Prix racen in Zandvoort zijn donderdag gearriveerd op het circuit. Hamilton blijft Verstappen voor in ontregelde eerste training op oranje Zandvoort.

Ook de coureurs doen vrolijk mee speciaal voor de Grand Prix van Zandvoort. Imponerende Verstappen pakt pole bij GP Zandvoort vlak voor Hamilton. Volgens de Britse zevenvoudig wereldkampioen hoort het bij de sport al zegt hij zelf dat hij dat nooit zou doen.

De Grand Prix van Zandvoort staat natuurlijk in het teken van oranje. Wát een publiek en Max was een raket. De Brit was erg onder de indruk van het publiek maar datzelfde gold voor de prestatie van Max Verstappen.

Hamilton volledig oranje gekleed voorafgaand aan weekend in Zandvoort. Op het circuit van Zandvoort belooft het voor het oog van de 70000 fans dan ook een spektakelstuk te worden tussen de Red Bull- en Mercedes-coureur en dat onderstrepen ook de Italiaanse media op zondag. Hamilton keert voor het eerst in ruim zestien jaar terug op Zandvoort dat hem aan een bepaald ander circuit doet denken.

Met een nipte voorsprong op Lewis Hamilton veroverde Max Verstappen op zaterdag tijdens de Grand Prix van Nederland de poleposition. De Ferrari -coureur wist tijdens de tweede training voor de Dutch Grand Prix een 110902 op de klokken te zetten. Hamilton kwam geheel in stijl oranje gekleed naar het circuit voor de persconferentie.

Hamilton ondanks nederlaag verliefd op Zandvoort. Eén van mijn favorieten.


4shared View All Images At Formula1 1950 Folder Classic Racing Cars Maserati Racing


Start Of The Race Racing Barcelona Formula 1


Gki29g78doy3pm


Max Verstappen Zal Lewis Hamilton Dichter Op Zijn Difusor Zitten


Ld9snwiufwpczm


F1 2020 Let S Make Hamilton A 7x World Champion Youtube Racing Champion World


Pin Op F1 Nieuws


Pin By Kathy Searcy On Lewis Hamilton In 2021 Lewis Hamilton Formula 1 Lewis Hamilton F1 Lewis Hamilton


Italiangp Red Bull Racing Racing Aston Martin


Verstappen Overtakes Hamilton In The Gp Of Maleisie Canvas Kunstwerk Behang


Zandvoort May 1964 John Surtees On The Grid For The Dutch Grand Prix Second Place In The Race Gave Him His First Points Of The Racing Racing Team Grand Prix


Lewis Hamilton Photostream Lewis Hamilton Formula 1 Lewis Hamilton Lewis Hamilton Wins


Hamilton Verslaat Verstappen In Bloedstollende Gp Van Hongarije Hongarije Ferrari Mercedes


Sutton Images On Twitter Lewis Hamilton F1 Lewis Hamilton Hamilton


Verstappen Pakt Derde Plaats In Japan Zege Voor Hamilton Hamilton Photos Lewis Hamilton Grand Prix


Formula 1 On Twitter Formula 1 Formula One F 1


Ferry On Instagram Much Has Changed Since Euroseries F3 Zandvoort Nl Lewishamilton Sebastianvettel Lewis Hamilto Formula 1 F1 Drivers Formula One


Favoriete Grand Prix Verstappen Verdwijnt Van De Kalender Autoblog Nl Grand Prix Red Bull Racing Hamilton


Racen Op Zandvoort Racen Grand Prix Rijden

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel