Italie Litouwen

By Susy Campanale Sep 8 2021 18. In Vilnius was daarvoor een magere zege 0-2 op Litouwen.

Vilnius Litouwen Monument Voor Groothertog Gediminas Vilnius Monument Litouwen

Italië herstelt zich met ruime zege op Litouwen.

Italie litouwen. Vervanging bij Italië Salvatore Sirigu erin Gianluigi Donnarumma eruitwisselGianluigi DonnarummaSalvatore SiriguItalië 453 eerste helfteerste helft minuut 48 match afgelopen 452eerste helft minuut 47. Plaats Reggio Emilia Stadion Mapei Stadium Scheidsrechter Craig Pawson. 0 - 2 31 maart 2021.

Advertentie Geef niet meer geld uit dan nodig. Giacomo Raspadori Federico Bernardeschi en Moise Kean leiden de Italiaanse aanval met Jorginho en Matteo Pessina op het. Na twee gelijke spelen was de ploeg van bondscoach Robert Mancini in de WK-kwalificatiereeks met 5-0 te sterk voor Litouwen.

Italië heeft woensdag de eerste zege sinds de Europese titel geboekt. Live scores en standen. Kijk de WK-kwalificatie UEFA evenement.

De Azzurri speelden 2 keer gelijk. Bekijk alles rondom de wedstrijd Italië-Litouwen 08-09-2021. Door anp 8 september 2021 2300.

REGGIO EMILIA ANP - Italië heeft zich in de kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal hersteld van wat tegenvallende prestaties. De wedstrijd begint om 2045 op 31 maart 2021. De Europese kampioen ontvangt Litouwen.

30Moise Kean kan scoren voor Italië. Wedstrijd live scores statistieken en uitslagen voor Italië - Litouwen Premier League. Na twee draws op een rij wil Italië weer met de overwinning aanknopen.

Vind wedstrijduitslagen doelpuntenmakers gele kaarten rode kaarten schoten hoekschoppen en buitenspel. WK-kwalificatie UEFA Volg de Voetbal wedstrijd tussen Litouwen en Italië in dit liveblog. Advertentie Geef niet meer geld uit dan nodig.

Italië herstelt zich met ruime zege op Litouwen. Italië heeft zich in de kwalificatie voor het wereldkampioenschap voetbal. Wedtip Italië - Litouwen.

Met ons liveblog mis je geen enkel moment. Statistieken en uitslag van de WK Kwalificatie Europa wedstrijd Litouwen - Italië. REGGIO EMILIA ANP - Italië heeft zich in de kwalificatie.

Bekijk de opstellingen van Italië en Litouwen van Speeldag 6 uit de WK 2022 Qatar. Vervanging bij Litouwen Benas Šatkus erin Edgaras Utkus eruitwisselEdgaras UtkusBenas ŠatkusLitouwen 2131rust 21 uur 31. Volg hier het scoreverloop.

Italië heeft in groep C van de kwalificatie voor de wereldtitelstrijd van 2022 in Qatar ook na drie wedstrijden nog de maximale score. WK Kwalificatie Europa Live commentaar van Litouwen v Italië op 31 maart 2021 inclusief wedstrijdstatistieken en key events direct geüpdatet. Italië neemt het op 8 september 2021 in het MAPEI Stadium de thuisbasis van Serie A club Sassualo op tegen Litouwen in het kader van de WK-kwalificatie.

Bekijk alles rondom de wedstrijd Litouwen-Italië 31-03-2021 0-2. Italië - Litouwen live op Eurosport. Na gelijk te hebben gespeeld tegen Bulgarije en Zwitserland won de Europees kampioen thuis wel van Litouwen 5-0.

Verslag Opstelling Opstelling Italië 4-3-3 Opstelling Litouwen 4-5-1. ANP in Voetbal 8 september 2021 - 2300. De kersverse Europees kampioen is nog niet helemaal op volle stoom sinds de gewonnen strafschoppenserie op Wembley.

Italië - Litouwen. Italië herstelt zich met ruime zege op Litouwen.