Jos Verstappen F1

Ja of tennis zegt hij. Maar wanneer zonen Max en Mick wél besluiten om F1-coureur te worden steunen ze de kinderen.


Jos Verstappen Minardi Usa Pilot

Jul20 - De vader van Max Verstappen heeft Toto Wolff afgeraden om in de toekomst de telefoon op te nemen.

Jos verstappen f1. Emoties komen absoluut als Max wint op Zandvoort. Zelfs in de F1 heb ik het in de 80s en 90s meegemaakt. Jos Verstappen wiens.

It brings the latest news photos and results. Ook Jos Verstappen spreekt zijn hoop hiervoor uit. Het wordt alleen nu veel meer uitgelicht en onderstreept.

Ze zijn ongeveer even oud. Maar wat hij ook gaat doen in de toekomst ik zal hem. Verstappen het daar helemaal mee eens.

F1-coureurs Jos Verstappen. Jos Verstappen voluit Johannes Franciscus Verstappen is hedendaags vooral bekend als vader van Formule 1-coureur Max VerstappenIn zijn jongere jaren heeft Jos echter ook een succesvolle race-carrière beleefd die door het succes van zijn zoon nog wel eens vergeten wordt. Verstappen competed for the Benetton Simtek Footwork Tyrrell Stewart Arrows and Minardi teams.

Daarbij dus de Arrows A21 waar Jos Verstappen in 2000 mee reed in de Formule 1. 1 Formula One Career 11 1993. Jos The Boss zoals hij door zijn fans genoemd werd reed 106 wedstrijden in de Formule 1 en eindigde twee keer op het podium.

Jul22 - Toto Wolff zegt dat hij de emotionele reactie van de vader van Max Verstappen begrijpt na het incident met Lewis Hamilton op Silverstone. Die emoties zullen er zeker zijn want mooier dan dat gaat het niet worden. Jos Verstappen is natuurlijk van de partij als zoonlief Max Verstappen aankomend weekend op jacht gaat naar de zege in de Grand Prix van Nederland.

He is the father of current F1 driver Max Verstappen. Jos Verstappen wiki info stats. De voormalig Formule 1-coureur laat in een Tweet weten dat hij helemaal niet in gesprek is gegaan met F1-Insider.

Jos Verstappen was de succesvolste Nederlandse Formule 1-coureur tot zijn zoon dat stokje van hem overnam. Hij reed in zijn carrière onder anderen voor Benetton Stewart en Arrows. Een echte thuisrace rijden op Circuit Zandvoort deed Jos.

Jos Verstappen heeft aangegeven dat het bovenstaande verhaal incorrect is. Jos Verstappen is tijdens de Grand Prix van Zandvoort per helikopter naar het ziekenhuis gevlogen om zich te laten onderzoeken vanwege darmklachten. De voormalig F1-coureur kampt naar verluidt met een darmontsteking maar is inmiddels weer thuis en maakt het goed.

Volgens vader Jos mocht dat ook best weleens. Ervaren Ralf Bach De tweet van Jos was als reactie op een bericht in de Nederlandse media en was gebaseerd op een misverstand. Dat bevestigt het ANP na berichtgeving in De TelegraafVerstappen heeft volgens manager Raymond Vermeulen zich laten onderzoeken in het ziekenhuis en kon niet meevieren toen zoon Max Verstappen de Grand Prix van Zandvoort won.

View Jos Verstappen F1 statistics season stats results including a list of podiums circuit stats teams raced for teammates more. Het was zondag natuurlijk een gigantisch feest in Zandvoort nadat Max. Check out the complete F1 career of Max his father who scored 2 podiums as Schumis teammate back in 1994.

Hij refereert daarvoor nog even terug naar de botsing op Silverstone. Aangaf dat Toto Wolff niet meer bij hem aan hoefde te kloppen voor een eventuele samenwerking met Max Verstappen zijn dus verzonnen. De citaten die verspreid zijn waarin Verstappen sr.

Ook de March 711 een Arrows A10 ontworpen door Ross Brawn en de BMW Sauber F107 waar Sebastian Vettel mee reed tijdens de Amerikaanse GP staan opgesteld. Johannes Franciscus Jos Verstappen born March 4 1972 at Montfort Netherlands is a former Dutch Formula One driver who competed from in between 1994 and 2003. Ze gaan het ongetwijfeld tegen elkaar gaan opnemen als ze besluiten te gaan racen zei Jos.

Mocht Max Verstappen zondag op het hoogste treetje van het podium staan in Zandvoort dan is de kans groot dat vader Jos een traantje laat. Hij weet dat de Red Bull-coureur veel pech heeft gehad maar een eerste meevaller diende zich op Spa-Francorchamps reeds aan. 71 aanbiedingen in augustus - Koop en verkoop f1 jos verstappen eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor.

Jos Verstappen moest vlak na de overwinning van zoon Max op het circuit van Zandvoort snel naar het ziekenhuis. Jos Verstappen F1 seizoenen samenvatting. Verstappen heeft inmiddels zijn tweet verwijderd.


Pin Op Jos En Max Verstappen


Jos Verstappen Arrows A22 Asiatech 2001 Racen


P12 Jos Verstappen Ned Arrows Supertec A21 5 Points Motorsport Racing F1 Formel1 Formula1 Formulaone Motor Sport Passion


Jos Verstappen With Michael Schumacher On The Podium For Benetton


Jos Verstappen


Jos Verstappen Formule 1 Nederland Pics


Jos Verstappen In An Arrows Asiatech In 2001 Formula 1 Indy Cars Formula Racing


Jos Verstappen Arrows Formula 1 Car Formula One Formula 1


Pin On Auto Racing


Jos Verstappen In The Orange Arrows Racing Formula One Rally Car Racing


Jos Verstappen Michael Schumacher 1994 Michael Schumacher Schumacher Nelson Piquet


Jos Verstappen Auto Racing Art Formula 1 Racing Driver


Jos Verstappen Arrows F1 Team Love Love Love Love Love Love Love Classic Racing Cars Formula Racing Formula One


Jos Verstappen On The F1 Podium Will We See Max Verstappen On The Podium This Season Max Verstappen F1 Drivers Formula 1


Jos Verstappen Footwork Hart 1996


Jos Verstappen Canada Arrows 2000


Orange Arrows Jos Verstappen Pedro De La Rosa Formula 1 Poster Available At Www Sportsposterwarehouse Com Las Rosas Formula One Racing Posters


Jos Verstappen Formule 1 Racen Sportwagens


Jos Verstappen Formula 1 Formula One Car

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel